felgi rzeczywiscie ladne, ale te chlapacze pasuja w tym wszystkim jak wol do karocy, bez urazy
Nie przesadzaj, akurat chlapacze w Octavii są bardzo dyskretne i podobają się nie tylko mnie.
eeeeee, sorry, ale zeżre mnie ciekawość, tzn. że Z chlapakami samochód podoba Ci się bardziej niż BEZ :?: :?: :?: :shock:
Tzn. z chlapaczami przednimi wygląda moim zdaniem lepiej (czyt. mniej zachlapany błotkiem), a tył to już moim zdaniem w sumie średnio szczerze mówiąc..
Pierwszą rzeczą jaką kupiłem do Octavii były chlapacze na przód. Uwalone ciągle lusterka i drzwi doprowadzały mnie do szału.
No właśnie, przez ten brak chlapaczy z przodu moja Tojocina jest uje.ana w błocie już po jednym dniu (tuż przed wjazdem na budowę mam 200m brudnego asfaltu)...
Mam w O1 "OZetki" Superturismo WRC 7x16 (ET 36) z oponami 205/55 R16 i opony są niemal równo (4 - 5mm różnicy) z chlapaczami. Rozmiar w 17 ma 8x17 z ET 35 i będzie równo albo nawet będzie wystawać. Od wewnętrznej strony jest trochę szerzej ale tego nie widać. Kiedy się spojrzy za autem stojąc 8 - 10 metrów za samochodem na linii jego osi podłużnej, praktycznie trudno spostrzec gdzie kończy się chlapacz a zaczyna opona, bo jedno i drugie jest czarne. Może dam fotkę. Nie jest idealna, bo nie jest idealnie w osi samochodu i zrobiona z 3 metrów.
klik
Komentarz